ES COMPLEIXEN 79 ANYS DE LES NORMES DE CASTELLÓ

A Castelló s’ha creat una plataforma per commemorar el 79è aniversari de les Normes de Castelló. La Federació Escola Valenciana ha participat des del principi en el moviment i som membres integrants de la Plataforma.

S’ha habilitat una pàgina web amb un formulari on particulars i entitats poden adherir-se a la commemoració.

L’Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent ja s’hi ha adherit.

Aquest és l’enllaç on es pot fer l’adhesió:

http://castelloperlallengua.blogspot.com/p/adhesions.html

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.