XX TROBADA D’ESCOLES VALENCIANES DEL BAIX VINALOPÓ I BAIX SEGURA

El proper diumenge, 22 d’abril se celebrarà la que serà la Vintena Trobada d’Escoles Valencianes de les nostres comarques. Ara toca a Guardamar del Segura.

La Trobada representa la suma de les voluntats de moltes persones que estimem la nostra llengua, i que lluitem i treballem per ella. Enguany l’acció política intenta arraconar-la aprofitant la conjuntura econòmica  fent retallades pressupostàries en educació i la necessitat del plurilingüisme fent supressió dels programes d’ensenyament en valencià.

Anar a les Trobades significa no defallir i demostrar que tenim futur. Ací teniu el programa, us esperem.

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.