Enquesta sobre coneixement i ús social del valencià

La pràctica totalitat dels ciutadans (93,9%)
entén el valencià, en major o menor grau

El 45,3% afirma que llig “prou bé” o
“perfectament” revistes i llibres

Baixa el percentatge de persones que parlen
sempre en valencià

Més informació ací

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Enquesta sobre coneixement i ús social del valencià

  1. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.