LA COOPERATIVA ELÈCTRICA SANT FRANCESC D’ASSÍS DE CREVILLENT EMETRÀ LA FACTURA EN VALENCIÀ

En un tall publicitari en valencià, la Cooperativa anima els cooperativistes a demanar la factura en format electrònic (com a forma ecològica d’estalvi de paper),  i informa que a partir d’ara es podrà disposar d’ella en valencià.
Felicitem els gestors de la Cooperativa per donar aquesta possibilitat i els animem a seguir el camí de la normalització lingüística en els rètols de les seues instal·lacions, pàgina web i publicacions.

 

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.