La Unió Musical celebra Santa Cecília

Societat Unió Musical

CREVILLENT

Anit la Unió Musical de Crevillent va celebrar el dia de la seua patona: Santa Cecília. Entre els actes commemoratius va destacar el sopar de germanor per celebrar la incorporació dels joves que, després d’anys d’estudi, van a incorporar-se a la Banda.

Des de El Raig volem felicitar els nous membres  així com la realització de l’acte en què les intervencions públiques que van fer les presentadores i els participants van ser totalment en valencià.

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.