EL RAIG PLANIFICA LES ACTIVITATS DEL NOU CURS ESCOLAR

El proper dia 25 de novembre, els membres de EL RAIG celebraran la primera reunió del curs escolar. Lo’bjectiu és  planificar les activitats a realitzar per l’Associació al llarg del curs 2009-2010.

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.