Trotada pel Valencià a Crevillent

 

El Casal Jaume I de Crevillent ha organitzat amb motiu del Correllengua 2010 una "Trotada pel Valencià", que comptarà amb la col·laboració del Club d’Atletisme de Crevillent.

Serà el proper dissabte 16 d’octubre i començarà a la plaça del País Valencià a les 19 h.

 

 

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.