VICTOR G. LABRADO PRESENTA A CREVILLENT L’AUDIOVISUAL “EL CAVALLER AUSIÀS MARC”

Presentació audiovisual Ausiàs Marc El nombrós públic assistent va gaudir de l’homenatge que es va retre al nostre poeta Ausiàs Marc. A més de la presentació de l’audiovisual de Escola Valenciana realitzada per Víctor Labrado, en què va mostrar alguns dels fragments del cd-rom, va comptar amb la lectura d’alguns poemes d’Ausiàs per part de l’alumnat de l’IES Macià Abela i d’una versió a ritme de Rap de la biografia de l’autor a càrrec d’alumnat del C.P. Mare de Déu de l’Esperança.

El professorat assistent a l’acte va manifestar el seu interés per l’audiovisual, destacant el seu aprofitament didàctic.

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.