DESÈ ANIVERSARI DE LA MORT D’ENRIC VALOR

Enric Valor, valencià de Castalla, va dedicar la seua vida a estimar el seu país i la seua llengua. Va escriure novel·la (l’Ambició d’Aleix, El Cicle de Cassana,…), narrativa (Rondalles Valencianes), obres de lingüística (Millorem el Llenguatge, La Flexió Verbal,…) i ho va fer sempre des de la coherència i la fidelitat al seu poble.

Quan es va inaugurar la biblioteca municipal de Crevillent, EL RAIG va sol·licitar al consistori que aquesta duguera el nom de l’esciptor i ahí està.

En homenatge, podeu consultar aqui el text de la conferència que va pronunciar Toni Cucarella a l’IES Sant Josep de Ribera de Xàtiva

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.