LA COOPERATIVA ELÈCTRICA COMENÇA A EDITAR ELS CONTRACTES EN VALENCIÀ

   

Fa uns mesos la nova legislació d’alliberament del subministrament elèctric, va especificar les comercialitzadores que el podien realitzar i determinava les tarifes de darrer recurs. Aquesta normativa va fer que la situció de la Cooperativa Elèctrica Sant Francesc d’Assís de Crevillent quedara en una situació d’incertesa.

Això ha fet que la Cooperativa demane als seus socis la signatura d’un nou contracte de subministrament a favor de la seua comercialitzadora LA UNION ELECTRO INDUSTRIAL, S.L.U.  Quan un dels nostres socis de EL RAIG va anar a signar aquest contracte i va demanar el document en valencià, va resultar que no hi havia.

Degut a la insistència i la reclamació formulada, la Cooperativa Elèctrica ha realitzat una traducció al valencià del document de les condicions del contracte i que a hores d’ara ja ofereix als nous signataris. Igualment els directius es van comprometre a anar normalitzant la documentació que s’hi genere.

Així doncs, animem als crevillentins que hagen de signar el contracte, demanen el document en la llengua pròpia de Crevillent.Des d’aquesta associació també es farà el seguiment oportú per tal que els socis de la Cooperativa Elèctrica puguen veure garantits els seus drets lingüístics.

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.