REBUIG A LA SANCIÓ IMPOSADA AL DIRECTOR DE L’IES DE MONFORT

El Raig rebutja la sanció imposada al director de l’IES de Monfort, Jose Luis Santiago, per part de la Conselleria d’Educació. És considerada una coacció, un intent d’impedir la crítica i la diversitat d’opinió i un intent més d’aconseguir la submissió dels equips directius dels centres.

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.