El Raig estrena bloc

logo raig 
L'inici d'aquest
bloc pretén donar una nova empenta a l'Associació i ser un espai  comú on tots aquells i aquelles que  estimem el nostre valencià de Crevillent i el
català de tots, poguem compartir suggeriments, propostes, projectes, denúncies
i informació sobre la nostra llengua.

Quant a elraig

L\'Associació per la Llengua EL RAIG de Crevillent (El Baix Vinalopó)es va crear l\'any 1989 i té com a finalitat treballar per la normalització de la nostra llengua, estatutàriament valencià i acadèmica català, tant en l\'àmbit educatiu com social i dels mitjans de comunicació, per a la qual cosa realitza activitats lúdiques, educatives i reivindicatives. Forma part de la Federació Escola Valenciana, de la qual n\'és membre fundador.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.